Меню
Количка

Декоративни первази XPS

Модел: D 20
Декоративни первази XPS Размери: 20 мм х 20 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
1.70лв.
Модел: D 25
Декоративни первази XPS Размери: 25 мм х 21 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
1.90лв.
Модел: C 30
Декоративни первази XPS Размери: 22 мм х 22 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
2.00лв.
Модел: М 35
Декоративни первази XPS Размери: 26 мм х 35 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
2.70лв.
Модел: K 35
Декоративни первази XPS Размери: 32 мм х 32 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
2.80лв.
Модел: C 40
Декоративни первази XPS Размери: 30 мм х 30 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
2.70лв.
Модел: S 35
Декоративни первази XPS Размери: 35 мм х 35 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
2.70лв.
Модел: О 45
Декоративни первази XPS Размери: 40 мм х 45 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
4.60лв.
Модел: C 70
Декоративни первази XPS Размери: 55 мм х 55 мм х 2 м Произведени са от екструдиран полистирол. Отличават се с изключително разнообразие на модели, голяма твърдост и ясно откроени детайли. Первазите се полагат и обработват лесно с силикон или строително лепило. С предлаганите от нас первази може ..
5.60лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)