Меню
Количка

Фолио с ширина 90 см.

Brand: Gekkofix Модел: Витраж Жълто-зелено
Самозалепващо  фолио Витраж Жълто-зелено Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху ..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Акация 90см.
Самозалепващо фолио Акация Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност -..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял гланц 90см.
Самозалепващо фолио Бял гланц 11389 Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност - стъкла, мебели и други. Поддържа се са..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял дъб 90см.
Самозалепващо фолио Бял дъб Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Кафява венеция 90см.
Самозалепващо фолио Кафява венеция Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка пов..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Махагон
Самозалепващо фолио Махагон Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност ..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Натурална бреза 90см.
Самозалепващо фолио Натурална бреза Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка по..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Необработено дърво 90см.
Самозалепващо фолио Необработено дърво Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Орнаменти в черно 90см.
Самозалепващо фолио Орнаменти в черно Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка ..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Светла череша 90см.
Самозалепващо фолио Светла череша Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повъ..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Светло бежов мрамор 90см.
Самозалепващо фолио Светло бежов мрамор Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладк..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Светлокафяв дъб 90см.
Самозалепващо фолио Светлокафяв дъб Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка по..
6.00лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)