Меню
Количка

Фолио с ширина 67,5 см.

Brand: Gekkofix Модел: Витраж Брилянт микадо 67.5см.
Самозалепващо  фолио Витраж Брилянт микадо Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно въ..
11.90лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Водни капки
Самозалепващо  фолио Витраж Водни капки Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Геометрия
Самозалепващо  фолио Витраж Геометрия Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху г..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Рибки 67.5см.
Самозалепващо  фолио Витраж Рибки Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладк..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Син джел 67.5см.
Самозалепващо  фолио Витраж Син джел Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гл..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял дъб 67.5см.
Самозалепващо фолио Бял дъб Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхно..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял мат 67.5см.
Самозалепващо фолио Бял мат Ширина 67,5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхно..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Зебра 67.5см.
Самозалепващо фолио Зебра Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност ..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Канадска ела 67.5см.
Самозалепващо фолио Канадска ела Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка пов..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Клен 67.5
Самозалепващо фолио Клен Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност -..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Палисандър 67.5см.
Самозалепващо фолио Палисандър Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърх..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Рециклирано дърво 67.5см.
Самозалепващо фолио Рециклирано дърво Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладк..
4.50лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)