Меню
Количка

Фолио с ширина 45 см.

Brand: Gekkofix Модел: Жълт гланц 45см.
Самозалепващо фолио Жълто Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност -..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Зелен гланц 45см.
Самозалепващо фолио Зелено Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност ..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Зелен мрамор 45см.
Самозалепващо фолио Зелен мрамор Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повър..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Златен мрамор 45см.
Самозалепващо фолио Златен мрамор Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повъ..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Злато 45см.
Самозалепващо фолио Злато Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност - ..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Леопард 45см.
Самозалепващо фолио Леопард Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност ..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Оранжев гланц 45см.
Самозалепващо фолио Оранжево Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхнос..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Пеперуди 45см.
Самозалепващо фолио Пеперуди Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Рози 45см.
Самозалепващо фолио Рози Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност - с..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Светло сив гланц 45см.
Самозалепващо фолио Светло сиво Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърх..
3.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Фея 45см.
Самозалепващо фолио Фея Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност - ст..
3.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)