Меню
Количка

Самозалепващо фолио

Brand: Gekkofix Модел: Витраж Брилянт микадо 67.5см.
Самозалепващо  фолио Витраж Брилянт микадо Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно въ..
11.90лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Водни капки
Самозалепващо  фолио Витраж Водни капки Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Геометрия
Самозалепващо  фолио Витраж Геометрия Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху г..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Жълто-зелено
Самозалепващо  фолио Витраж Жълто-зелено Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху ..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Рибки 67.5см.
Самозалепващо  фолио Витраж Рибки Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладк..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Витраж Син джел 67.5см.
Самозалепващо  фолио Витраж Син джел Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гл..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Акация 90см.
Самозалепващо фолио Акация Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност -..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял гланц 90см.
Самозалепващо фолио Бял гланц 11389 Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност - стъкла, мебели и други. Поддържа се са..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял дъб 90см.
Самозалепващо фолио Бял дъб Ширина 90см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност..
6.00лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял дъб 67.5см.
Самозалепващо фолио Бял дъб Ширина 67.5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхно..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Бял мат 67.5см.
Самозалепващо фолио Бял мат Ширина 67,5см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхно..
4.50лв.
Brand: Gekkofix Модел: Жълт гланц 45см.
Самозалепващо фолио Жълто Ширина 45см. Дължина – по избор на клиента Цената е за 1 линеен метър. Фолиото е идеално решение за всеки дом. То се поставя лесно и бързо. Резултатът е обновена и интересна визия на дома. Самозалепващото фолиото се поставя директно върху гладка повърхност -..
3.00лв.
Показва 1 до 12 от 56 (5 страници)