Меню
Количка

Връщане на стока

Отказани поръчки, рекламации и връщане на поръчки.

 Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителят.
 Потребителят има право да провери поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма.
 Потребителят има право без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 7 работни дни, считано от деня на получаването
ѝ. В този случай Потребитетелят трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от 33П.

 При неизпълнение на тези условия Фокус Декор запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителят.
 Потребителят е длъжен да уведоми писмено Фокус Декор относно желанието си да върне стоката/стоките на имейл: fokus.dekor@abv.bg като разходите по връщането са за сметка на Потребителят.
 В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Фокус Декор възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневния законоустановен срок чрез платежното средство, ползвано за поръчка. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.


Отстъпки на стоки в АКЦИЯ не се извършват.