Меню
Количка

Подложка за ламинат

Модел: 50031
Екструдиран полистирол (фибранова подложка за подово отопление)Цената е за 1 кв.м.Дебелина - 1.8мм Перфорирана подложка със специално разработена и предназначена за всички видове плаващи настилки с подово отопление. Дебелината й е 1.8мм. Един пакет съдържа 8.4 м2. Материала от който е произве..
1.90лв.
Модел: 50029
Екструдиран полистирол (фибранова подложка за подово отопление)Цената е за 1 кв.м.Дебелина - 2,5ммУникалната конструкция на подложката за подово отопление THERMO BASE позволява на въздуха вътре в нея постоянно да циркулира. Изработена е от екструдиран полистирол XPS под формата на плоскости с раз..
2.70лв.
Модел: 2мм
Полиетиленова подложка 2мм Полиетиленовата подложка е изключително гъвкава и лесна за поставяне, изработена е от паронепропусклив материал със затворена клетъчна структура, който е устойчив на плесен и вредни микроорганизми. Този вид подложка се предлага на руло в дебелини от 2мм, 3мм или 5мм. Под..
0.60лв.
Модел: 3мм
Полиетиленова подложка 3мм  Полиетиленовата подложка е изключително гъвкава и лесна за поставяне, изработена е от паронепропусклив материал със затворена клетъчна структура, който е устойчив на плесен и вредни микроорганизми. Този вид подложка се предлага на руло в дебелини от 2мм, 3мм или 5мм..
0.80лв.
Модел: 5мм
Полиетиленова подложка 5мм  Полиетиленовата подложка е изключително гъвкава и лесна за поставяне, изработена е от паронепропусклив материал със затворена клетъчна структура, който е устойчив на плесен и вредни микроорганизми. Този вид подложка се предлага на руло в дебелини от 2мм, 3мм или 5мм..
1.40лв.
Модел: 2мм + фолио
Полиетиленова подложка 2мм + тънък слой фолио. Фолираната полиетиленова подложка се различава от полиетиленовата по тънкия слой алуминиево фолио, разположено от едната й страна. Тя е изградена от дунапрен със затворена клетъчна структура, като благодарение на алуминиевото фолио се предотвратяв..
1.20лв.
Модел: 3мм
    Екструдиран полистирол (фибранова подложка) 3мм  Фибрановата подложка, изработена от екструдиран полистирол под формата на плоскости, е с многопо-добри топло и шумоизолационни качества от полиетиленовата и много по-устойчива на влага и смачкване. Екструдираният полистирол пр..
1.60лв.
Модел: 5мм
Екструдиран полистирол (фибранова подложка) 5мм  Фибрановата подложка, изработена от екструдиран полистирол под формата на плоскости, е с многопо-добри топло и шумоизолационни качества от полиетиленовата и много по-устойчива на влага и смачкване. Екструдираният полистирол притежава по-добри ме..
1.90лв.
Модел: 8мм
  Екструдиран полистирол (фибранова подложка) 8мм  Фибрановата подложка, изработена от екструдиран полистирол под формата на плоскости, е с многопо-добри топло и шумоизолационни качества от полиетиленовата и много по-устойчива на влага и смачкване. Екструдираният полистирол притежава..
3.40лв.
Модел: 2мм
Екструдиран Полистирол XPS (Фибранова Подложка) ролкова 2мм   Фибрановата подложка, изработена от екструдиран полистирол под формата на руло, е с многопо-добри топло и шумоизолационни качества от полиетиленовата и много по-устойчива на влага и смачкване. Екструдираният полистирол притежа..
16.50лв.
Модел: 50019
ЕКСТРУДИРАН ПОЛИСТИРОЛ XPS (ФИБРАНОВА ПОДЛОЖКА) хармоника 3мм   Фибрановата подложка, изработена от екструдиран полистирол под формата на хармоника, е с многопо-добри топло и шумоизолационни качества от полиетиленовата и много по-устойчива на влага и смачкване. Екструдираният полистирол ..
26.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)