Меню
Количка

Ламиниран паркет EBL008

EGGER Ламиниран паркет

EBL008 Дъб Алберта полар

Дебелина 8мм.

Клас 31/АС3 - за всички жилищни помещения с голямо натоварване, както и търговски помещения и обществени пространства с умерено натоварване.

Дължина x Ширина 1.292 x 193 мм

Площ/пакет 1,99 м²

Структура на повърхността- Omnipore - Елегантна и естествена дървесна пора

Фаска без фаска

.Антибактериален

Вашите предимства

·  Издържлив и с дълготрайна стойност благодарение на износоустойчивата и светлоустойчивата повърхност

·  Лесен за поддържане и антибактериален благодарение на отблъскващата мръсотията и лесната за почистване повърхност от меламинова смола, която спира развитието на бактерии

·  Антистатичен - намалява електрическите заряди

·  С универсално приложение - подходящ и за използване с подово отопление

·  Голямо разнообразие от декори и формати за индивидуални дизайнерски изисквания

·  Произведен по устойчив начин от дървесина от регионално, сертифицирано горско стопанство - 100% без съдържание на PVC

·  Гъвкав монтаж благодарение на монтажната система CLIC it! за различни начини на монтаж (прилягащ, с предварителен натиск)

·  Отлично съотношение цена-качествоОт уютна всекидневна до пуритански лофт, от рустикална трапезария до приканваща хотелска стая: Ламинатът е една от най-популярните подови настилки. И една от най-универсалните. Благодарение на разнообразието от автентични декори - от модерна визия на масивна дървесина до скандинавска лекота и стилна елегантност, можете да намерите перфектния дизайн за всяко помещение и интериорно желание. Освен с богатата гама от декори нашият ламиниран паркет убеждава с висококачествената си изработка и с функционалните си характеристики. Той е здрав, поддържа се лесно, гъвкав е и се полага бързо. Всичко това при отлично съотношение цена-качество. Усетете качеството на нашия ламиниран паркет навсякъде.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност